Annuleringsregeling

  • Bij verhindering kun je tot 30 dagen voorafgaand aan de Leergang kosteloos annuleren.
  • Bij afmelding binnen 30 dagen voor aanvang bedragen de kosten 50% van het bedrag. Indien je in dat geval de factuur al hebt betaald, dan ontvang je binnen 30 dagen de terugbetaling van 50%.
  • Bij niet verschijnen zonder afmelding is het gehele bedrag verschuldigd.
  • Bij afmelding is een (senior) vervanger in jouw plaats welkom.

 

Privacyregeling in het kader van de AVG

Door jouw aanmelding in te sturen geef je aan Erik Reijnders, Reijnders Advies & Ontwikkeling, Oude Arnhemseweg 259 te Zeist toestemming tot het vastleggen van de in het formulier gevraagde persoonsgegevens. Deze zijn noodzakelijk voor jouw registratie als deelnemer aan de leer-activiteit (doel). De trajectrelevante gegevens worden 10 jaar bewaard; de NAW- en jouw contactgegevens blijven in onze beveiligde database en archief. Je hebt het recht tot inzage, aanpassing, aanvulling of verwijdering van jouw persoonlijke gegevens. Ook kun je jouw toestemming weer intrekken. Eventuele klachten over de verwerking verzoeken wij eerst met ons te bespreken. In tweede instantie kun je dan een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Voorwaarden

Tenslotte gelden de Algemene Voorwaarden van Reijnders Advies & Ontwikkeling BV. Deze kun je hier downloaden. Ze zijn bovendien gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Utrecht, nummer: 30.17.16.94.
 
Met je aanmelding ga je akkoord met de annuleringsregeling, de privacyregeling en de Algemene Voorwaarden.
 

Geachte bezoeker,

Indien je deze pagina bezoekt tijdens het invullen van een formulier, wordt deze in een nieuw tabblad getoond, zodat je reeds ingevulde gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen.